Hier kan je een sociale lening aanvragen in Oostende!

Oostende, de stad aan de zee. Hier is altijd wel wat te beleven. De grote trekpleister is uiteraard de ligging, zo pal aan zee. Hier werd in 1698 de eerste scheepvaartmaatschappij opgericht en van oudsher heerst er een authentieke vissersambiance. De stad heeft zijn portie bezettingen wel gekend: Spanjaarden, Engelsen, Hollanders, Fransen, Duitsers…Maar aan het einde van de Tweede Wereldoorlog groeide de stad uit tot een bloeiende moderne badstad met meer dan 70.000 inwoners, én een belangrijke toeristenbestemming. De immimarkt tierde welig, waardoor het voor de inwoners vaak moeilijk was om een betaalbare woning te vinden.

Dit zijn de goedkoopste leningen van het moment!

Gelukkig doet de Belgische overheid er alles aan om zoveel mogelijk mensen van een eigen woonst te voorzien. De economie draait alweer jaren goed en steeds meer mensen sluiten een lening af. Dit is ook het juiste moment daarvoor, want de rentevoet stond nog nooit zo laag. Ook mensen met lage inkomens kunnen meestal in aanmerking komen voor een woonlening aan een vaste rentevoet van minimaal 2%, afhankelijk van het inkomen en de gezinssituatie. Als je een minimum inkomen hebt van bijna 10.000 euro kan ook jij een sociale lening in Oostende aanvragen. Er zijn een aantal voorwaarden aan verbonden, zoals een bovengrens van jaarlijkse inkomsten.

Sociale kredietverleners kunnen leningen toewijzen voor het renoveren, verbouwen of aankopen van een woning. De voorwaarden kunnen nogal uiteenlopen onder deze maatschappijen, maar zijn o.a. van toepassing op de waarde van de woning, het eigendomsbezit, de oppervlakte van de grond en van de woning, en op de inkomsten van de kredietaanvragers. Om een sociale lening in Oostende aan te vragen kan je je wenden aan het Vlaams Woningfonds, Eigen Haard en WoonWel. Die hebben alle drie zitdagen waarvoor je een afspraak moet maken. Het voordeel van een sociaal krediet is dat je tot 100%, soms zelfs 120%, van de waarde van de woning mag lenen.

Maar niet getreurd als je niet aan de voorwaarden voldoet. Het is vandaag de dag vaak bijna net zo eenvoudig om een lening te krijgen bij een reguliere aanbieder, zoals bv. een bank. Sterker nog, in een aantal gevallen is het rentetarief nóg lager dan 2%. Het is dus zeker de moeite waard om ook deze kredietgevers te onderzoeken. Wellicht vind je een lening tegen betere voorwaarden, dus steek wat tijd in dit onderzoek. Als je op onze link klikt, zie je een aantal reguliere kredietaanbieders op rij. Door op een naam te klikken kom je op zijn website en kan je je lening simuleren om de maandelijkse aflossing te weten te komen.

Dit zijn de goedkoopste leningen van het moment!

Je moet enkel het leenbedrag en de duurtijd ingeven om erachter te komen. Door dit met diverse aanbieders te herhalen ontstaat er een helder beeld van waar de goedkoopste lening kan worden afgesloten. Door een sociale of reguliere lening te vergelijken op diverse websites, kan je de goedkoopste woonlening in Oostende en omstreken op de kop tikken. Wacht niet langer en start intussen met simuleren om een beeld te krijgen van je mogelijkheden. Zo makkelijk is het!

You may also like...

Let op: geld lenen kost ook geld.